Bladen

maandag 18 juli 2011

Visiting Melbourne 1

Vandaag vroeg uit de veren, en dat pikte omdat ik zondagavond met Deena (gastzus) een film heb gekeken en daarna nog wat gezapt. Ze hebben hier echt superveel programma's die wij ook hebben; Cold Case, Castle, So you think you can dance, X-factor, The Voice,....
Dus vroeg opgestaan en met de trein nr Melbourne. Ik verblijf in Upwey, een deeltje v Melbourne, maar het ligt ver weg. Ik zit er minstens een uur op en dat kan saai zijn. Dat is het enige minpuntje.
Vandaag heb ik de andere uitwisselingsstudenten voor het eerst ontmoet. Ze zijn wel tof, je moet elkaar natuurlijk eerst wat leren kennen, maar het zal wel loslopen (het is echt een raar klavier van Deena, ik moet delete duwen om een letter ervoor weg te doen, niet erna. Samen met het qwerty-klavier... dit wordt verwarrend!).

We hebben de nieuwe Harry Potter film gezien met z'n allen, blijkbaar hadden enkele studenten dit gevraagd. Ik kon niet zo goed volgen omdat ik het verhaal totaal niet volg, maar een paar studenten hebben me ervoor snel de belangrijkste dingen verteld en het 1e deel uitgelegd zodat ik er toch iets van begrijp!
Ik heb geluk dat toch 1 van de studenten dezelfde trein neemt dan ik, zo zit ik toch niet de hele rit alleen! De meeste anderen verblijven in het zuidelijk gedeelte van Melbourne, ik zit in het noorden.

Ik merk dat het moeilijk wordt om nederlands te spreken (met de studenten uit Nederland) en te typen, want dit berichtje typen duurt echt lang!

Slaapwel iedereen! Tot de volgende :-)