Bladen

zondag 24 juli 2011

1ste weekend

Dit was het eerste weekend hier in Australië zonder de jetlag. Zaterdag was supermooi: zonning, niet te koud! Maar vandaag (zondag) is een ramp! Regen,wind, koud,... Een echte winterdag.
Gisteren zijn we naar het grootste shoppingcenter van Melbourne geweest "Myer". Ik zou er alleen in verdwalen! 3 verdiepen en elk verdiep is zo groot als Brussel Nieuwstraat (overdekt!), met een cinema, bowling,... Daar heb ik een klein cadeautje gevonden voor onze "Xmas in July" morgenavond.


In de namiddag ben ik met Vicki (gastouder) mee gegaan naar haar tekenles. Dit was in Warburton, ongeveer een uur rijden, langs heel mooie wegen in de bergen. Het was dan ook nog eens zonnig... echt heel mooi! 

's Avonds naar de cinema geweest met Vicki en een vriendin van haar. We zijn naar "Bad Teacher" geweest. Een leuke film! Veel gelachen!

Zondag de normale boodschappen gedaan en in de namiddag naar een fototentoonstelling van een kennis van Vicki. Niet zo speciaal maar ik heb er wel voor het eerst Scones gegeten. Lekker! Met confituur en slagroom (die smaakt hier echt heel anders! bijna witte pudding! niet zo lekker, die van België is veel beter :-)).

Nu kijk ik naar het nieuws waarin Cadel Evans (juist geschreven Koen?) het hoogtepunt is van de dag, de massamoorden in Stockholm in Noorwegen en de dood van Amy Winehouse (!!).

Veel liefs! Katrien
Oh ja, hier zijn 2 foto's van het huis: