Bladen

vrijdag 29 juli 2011

Shopping! :-D

Woensdagavond heb ik mijn eerste ballroom-dansles gevolgd! Vicki volgt lessen zoals salsa, wals, foxtrot,... Ik ben al 2 keer mee geweest om te kijken en eergisteren heb ik mijn eerste beginnersles genomen! Het was eens iets anders. Het is niet om te zeggen dat het een roeping is, maar het was plezant. Na de les van een halfuur, is er de 'Social': iedereen uit al de verschillende lessen en niveaus dansen samen in een grote cirkel.
Eerst zijn er de dansen die de beginners (ik dus) net hebben geleerd. Het is een herhaling van een aantal passen en dan schuiven de vrouwen door naar de volgende man, zo danst iedereen met iedereen.

Gisteren ben ik naar Charlotte Cavenaille gegaan, ze woont in Ascot Vale, omdat mijn gastgezin naar een verjaardagfeestje ging en ik wou niet meegaan (je kent daar niemand en dat zou saai geweest zijn). Ik ben met haar gaan shopping in 1 van de 1000 shoppingcenters hier in Melbourne. De eerste echte shopping-dag in Australiƫ!
Ik heb slechts 2 dingen gekocht: een blouse met lange mouwen en korte botten met bont langs de binnenkant. Dat was echt nodig want het is hier echt koud en mijn tenen zagen echt af! Ik hoor van iedereen dat dit een uitzonderlijk koud jaar is. Heb ik geluk zeg! :-p

Alhoewel het een koude winter genoemd wordt, hebben we toch 3 dagen zon gehad! Het is koud maar als de zon schijnt, maakt dit veel goed :-).

Vele groetjes en knuffels!!