Bladen

zaterdag 30 juli 2011

Saturday 30July

Ik weet niet wat het is, maar de Aussie's zijn verzot op niet-australisch-eten! Pizza's, Thais, Chinees, Suchi, Pasta, Frieten (niet zo goed als de Belgiche :-p),.... Ik heb hier nog geen enkel typisch Australisch gerecht gegeten of gezien. En in mijn gasthuis is het net zo. Ik heb gisteren voor de 3e keer in 1 week lasagne gegeten, en raad eens? Vandaag: canneloni!
Dus, aandacht mama en papa: Geeeeen pasta,frieten,pizza,chinees maken als ik thuiskom! Durf niet!

Om het over iets anders te hebben. Vandaag ben ik naar de heropening geweest van het lokale cultuurhuis (zoals de Plomblom) dat helemaal verbouwd is. Daar was een tentoonstelling met Aboriginal-kunst. Heel mooi! Spijtig genoeg mocht ik geen foto's  maken (ik ben niet zo'n pro-stiekeme-fotograaf zoals jij papa !).
Daarna doorgereden naar Healsville in de bergen. We moesten daar zijn voor de 2e tekenles van Vicki. Dit was in het Tarrwarra Museum of Arts. Ik ben niet mee binnen geweest, ik had geen zin om de hele tijd naar portretten te kijken.Vicki heeft een boekje gekocht op het einde met de portretten erin, dus heb ze toch gezien :-p!
Ik heb mezelf vermaakt met de omgeving te fotograferen. Supermooi! Het TAWA stond op een heuvel en je had een fantastisch zicht op de valleien en wijngaarden rondom.


Oeie, foutje. Ik heb wel al Australisch eten gezien (niet gegeten, je zal wel begrijpen waarom) maar ik kan het niet echt eten noemen! Lees zelf maar :
bah!

Groetjes!! <3