Bladen

maandag 8 augustus 2011

Rod Laver Arena (of toch bijna!) :-D

Na een rustig weekendje (picknicken in de Bothanical Gardens, 2 vriendinnen van Vicki bezoeken, een film gekeken,...) eindelijk nog eens wat tennis in mijn leven!
Charlotte en ik hebben vandaag, correctie -> Charlotte en ik WOUDEN vandaag de Rod Laver Arena bezoeken maar de tram en een stomme bewaker aan Flinders Street Station dachten er anders over: aan het station moesten we de tram nemen naar het Olympisch park. We wisten niet pecies welke stop we moesten nemen, dus vroegen we het aan de bewaker die aan de tramstop sto
Na een rustig weekendje (picknicken in de Bothanical Gardens, 2 vriendinnen van Vicki bezoeken, een film gekeken,...) eindelijk nog eens wat tennis in mijn leven!
Charlotte en ik hebben vandaag, correctie -> Charlotte en ik WOUDEN vandaag de Rod Laver Arena bezoeken maar de tram en een stomme bewaker aan Flinders Street Station dachten er anders over: aan het station moesten we de tram nemen naar het Olympisch park. We wisten niet pecies welke stop we moesten nemen, dus vroegen we het aan de bewaker die aan de tramstop nd. Hij zei: "Take stop 'MCG 7C'. Dat deden we. We stapten af aan 7C en moesten een hele omweg stappen om er te geraken! We verloren veel tijd en we misten de rondleiding op 5min!!! Maar het ergste komt nog: toen we de terreinen verlieten, zagen we een tramstop op 100m van de arena. Raad eens? Het was stop 7B! Door die stomme bewaker hadden we onze rondleiding gemist!

Om toch nog iets van onze dag te maken, hebben we bezocht wat we zelf konden doen. Zoals de oefenterreinen buiten, het 'Player Café',... En natuurlijk de shop! Ik heb voor mezelf een authentieke pull van de Australian Open in Melbourne gekoct! :-D Zo mooi! Dus dat was een leuke goedmaker.
We hebben daarna beslist om de rondleiding te doen in onze laatste week hier. Dan zijn er nog genoeg vrije dagen en nu weten we tenminste hoe we er SNEL geraken! Dus geen verlies, enkel uitstel.

Daarna zijn we naar 'Lygon Street' gegaan, een Italiaanse straat met allemaal chique, dure Italiaanse merken. Interessant maar niet voor mij bestemt ;-). Daar een lekker ijsje gegeten (banaan en passievrucht, zoooo lekker) en dan de trein naar Upwey genomen.
Op de trein, toen ik bijna aan mijn stop was, roept de bestuurder om dat de trein te weinig benzine heeft om de heuvel op te rijden. We moesten dus aan een vroeger station stoppen, juist 1 stop voor mijn! Daar in de kou gewacht op de volgende die mij 1 stop verder heeft afgezet!

Nu zit ik lekker in het (warmere) huis naar Friends te kijken. Jaja, ook hier zenden ze altijd de herhalingen van de herhalingen van de herhalingen... uit! Ik hou ervan! Ideaal!

Veel liefs en dikke kussen! <3